Horeca Beelden
  Hoofdpagina » Winkel » Privacy verklaring Uw klantgegevens  |  Inhoud winkelwagen  |  Afrekenen   
Categorieen
Accesoires
Afvalbakken
Aliens & Space
Asbakken
Auto Klokken
Auto Meubels & Sofa's - Tafels
Auto Spiegels
Auto Wall Decors
Autobedrijven & Garages
Bakkers & Bakkerij - Bonbons
Barren & Barkrukken
Beelden Levensecht-Levensgroot
Betty Boop Beelden
Biljarten & Cafe - Decoraties
Blues Brothers
Boeddha Beelden & Asian Deco
Bonbons - Pralines
Bustes & Hoofden
Butlerbeelden & Waiterbeelden
Cafe & Pub - Decoraties
CD-Kasten & Rekken
Chefs Beelden
Chocolaterie - Bonbonnerie
Clownbeelden
Coca Cola Decoraties
Cupcakes & Gebak - Wafels
Darten & Cafe - Decoraties
Deurkloppers
Dierenbeelden & Dierenkoppen
Dinosauriers & Prehistorie
Disneybeelden
Drakenbeelden
Drink Holders & Remote Holders
Egypte Beelden & Decoraties
Eifeltorens XXL
Elvis Presley & Elvis Beelden
Emaille-Horecaborden
Engelen Beelden
Film & Muziek
Fooddecorations - Chocolade
Formule 1 Decoraties
Fruit Decoraties
Groenten Decoraties
Halloween Beelden
Holland Decoraties
Horeca Funny Cooks & Waiters
Horeca Signs & Horeca Borden
IJssalons - IJsdecoraties
Indianenbeelden & Cowboy Deco
Jack Daniels
James Dean Beelden
Jazz Muzikanten
Jukeboxes & Music Centers
Kaas Decoraties
Kaasdummies
Kandelaars
Kapstokken
Kerstmis & Kerstman Kerststal
Kleinmeubelen
Klokken
Klokken-Glas
Klomp XXL
Koeien & Kalfjes
Lampen & Kroonluchters
Laurel & Hardy
Longhorn Collectie
Marilyn Monroe & Marilyn Beelden
Maritiem Decoraties & Duikers
Maskers & Helmen
Menuborden - Menubeelden
Metalen Borden - Metal Signs
Meubels - Benzinepompen
Meubels Asian
Meubels Auto's
Meubels Cabinets
Meubels Dieren
Meubels Egypte
Meubels Specials
Motoren Decoraties
Motoren Wall Decors
Neon Lampen
Nostalgie Decoratie
Nummer Platen - License Plates
Ot & Sien Beelden
Paraplustandaard
Pasen & Paashaas
Pinboards
Pink Panther beelden
Piraten Beelden
Pizzeria & Pasta's - Decoraties
Pralines - Bonbons
Pubborden
Ridderbeelden
Schaakstukken
Schaalmodellen - Transport
Schepijs & Softijs - IJshoorns
Schilderijen
Schouwen - Openhaard
Scooters Decoraties
Showcages & Vitrines
Sinterklaas Beelden
Slagers & Slagerij - Decoraties
Sleutelkastjes
Snackbar & Cafetaria
Spiegels
Statue of Liberty
Stoepborden - Swingplates
Tafels - Coffee/Sidetables
Thermometers
Toiletborden-Horeca
Tuinbeelden & Fonteinen
Viswinkel Decoraties
Voetbal Decoraties
Vrijheidsbeelden - Liberty
Wanddecoraties - Walldecors
Wandrekken & Wandhangers
Wineholders & Wijnrekken
Privacy verklaring Privacy verklaring
Privacy verklaring:
Cosmos Trading NS gevestigd aan Kerkstraat 34C 2211RK Noordwijkerhout, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens: www.cosmostrading,nl Cosmos Trading Kerkstraat 34C 2211RK Noordwijkerhout 0612479076 N van Galen is de Functionaris Gegevensbescherming van Cosmos Trading Hij is te bereiken via cosmostradingns@gmail.com Persoonsgegevens die wij verwerken; Cosmos Trading verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken; Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via cosmostradingns@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken; Cosmos Trading verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen: Geautomatiseerde besluitvorming; Cosmos Trading neemt in het geheel niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogrammas of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Cosmos Trading) tussen zit. Cosmos Trading gebruikt de volgende computerprogrammas of -systemen: Geen Hoe lang we persoonsgegevens bewaren; 1 Jaar ingeval eventuele nalevering Delen van persoonsgegevens met derden; Cosmos Trading verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken; Cosmos Trading gebruikt geen cookies (buiten de standaard functionele cookies welke benodigd zijn voor de technische standaard werking van de site) of vergelijkbare technieken. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen; U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Cosmos Trading en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar cosmostradingns@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Cosmos Trading wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons Hoe wij persoonsgegevens beveiligen; Cosmos Trading neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via cosmostradingns@gmail.com Persoonsgegevens welke wij nodig hebben voor onze bedrijfsvoering; - Voor- en achternaam - Geslacht - Adresgegevens - Telefoonnummer - E-mailadres - Het afhandelen van uw betaling - U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren - U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten - U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken - Om goederen en diensten bij u af te leveren

Cosmos Trading bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieen) van persoonsgegevens: (Persoonsgegevens/Personalia) 1 jaar; ingeval nalevering (Bereikbaarheid tel/email); 1 jaar ingeval nalevering, (Adres); 1 jaar ingeval nalevering .

Met bovenstaand wordt ruimschoots voldaan aan de WetPersoonsregistraties (Wpr).

Disclaimer:
Hoewel Horecabeelden.nl de informatie op deze website met uiterste zorg heeft samengesteld,
en haar uiterste best doet deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden
kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend.
De informatie op deze website wordt bijna dagelijks aangevuld en bij gewerkt.
Eventuele wijzigingen kunnen ten alle tijden, met onmiddelijke ingang, zonder enig kennisgeving worden aangebracht.
Horecabeelden.nl is niet aansprakelijk voor technische of redactionele fouten of omissies die in deze website voorkomen,
noch voor eventuele gevolgschade die het resultaat is van het gebruik, de presentatie,
het ter beschikking stellen of het tijdelijk niet beschikbaar zijn van deze website.
Het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en vormgeving
van deze website komt toe aan Horecabeelden.nl.
Horecabeelden.nl is niet verantwoordelijk voor informatie, afbeeldingen en of hyperlinks
die door derden op deze website is of zijn geplaatst.
Daarnaast is Horecabeelden.nl niet verantwoordelijk voor hyperlinks die verwijzen
naar deze website vanaf externe websites.
Horecabeelden.nl garandeert niet dat aan haar toegezonden emails of andere elektronische
berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt.
Verder aanvaardt Horecabeelden.nl geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het
niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Voor al uw Vragen & Informatie kunt u bellen met 06-12479076
Volgende
Winkelwagen Klik Hier
Uw winkelwagen
is leeg
Aanbiedingen Klik Hier
H-130018V ijsje hangend - gevelijsje - Vanilla
H-130018V ijsje hangend - gevelijsje - Vanilla
189.00EUR
169.00EUR
H-130018A ijsje hangend - gevelijsje- Strawberry
H-130018A ijsje hangend - gevelijsje- Strawberry
189.00EUR
169.00EUR
LIB-012 Ice Cream on Cone Softijs
LIB-012 Ice Cream on Cone Softijs
159.00EUR
139.00EUR
Complete Kerststallen - Jesus - Maria - Herders - Kerstbeelden
Complete Kerststallen - Jesus - Maria - Herders - Kerstbeelden


Kerstmannen - Santa - Arreslee - Rendieren - Complete Kerststal
Kerstmannen - Santa - Arreslee - Rendieren - Complete Kerststal


Levensechte Dieren - Grootste Collectie! - XXL Jumbo Size<br>
Levensechte Dieren - Grootste Collectie! - XXL Jumbo Size



IJsje - IJs - IJshoorns - IJs Menuborden - IJscaroussel
IJsje - IJs - IJshoorns - IJs Menuborden - IJscaroussel


IJshoorns - IJsdecoraties  - IJsafvalbakken - IJs Meubels
IJshoorns - IJsdecoraties - IJsafvalbakken - IJs Meubels


Aardbeien - Appels - Peren - Groentes - Fruit - Fooddecoraties
Aardbeien - Appels - Peren - Groentes - Fruit - Fooddecoraties


Piratenbeelden - Piraten Decoraties - Piraten Meubels - Piraten
Piratenbeelden - Piraten Decoraties - Piraten Meubels - Piraten


Food Decoraties - Luikse Wafel - Brusselse Wafel - Cupcakes<br>
Food Decoraties - Luikse Wafel - Brusselse Wafel - Cupcakes



Snel zoeken
 
Gebruik trefwoorden om een artikel te vinden.
Uitgebreid zoeken
Etalage Klik Hier
Dinosauriers Beelden - Dinosaurussen - Mammoet Beelden
Dinosauriers Beelden - Dinosaurussen - Mammoet Beelden
Informatie
Verzenden & retourneren
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden

Copyright © 2018 Horecabeelden.nl  Stuur een e-mail naar Horecabeelden.nl?
Bonbons * Pralines * Kunststof Bonbon * Polyester Bonbon * Reuze Praline * IJs Decoratie * Beeld * Beelden * Grote Bonbon * IJsjes * Kerstmisbeelden * Grote Kunststof Praline * Kerstmanbeeld * Dierenbeeld * Piratenbeeld * Butler Beeld * Sinterklaasbeeld * Piraat * Frietzak * Piraten Beeld * IJs * IJs Decoraties * Grote Beelden * Lifesize Beelden * Horecainrichting * Horeca Beelden * Elvis Beeld * Marilyn Beeld * Bonbonnerie * Patatzak * Chocolaterie * Beeld * Olifanten * Haaien * Koeien * IJsdecoratie * Dinosaurussen * Dierenbeelden * Horecadecoraties